mellan vakna & somna

Höstlov

Kategori:

Vilken höst! Färgerna är så där knallfina nu, solen skiner och det är nästan en overkligt fin höst. Morgan har höstlov i två dagar denna veckan och vi njuter av familjetid tillsammans. Tror minsann det får bli en höstpromenad senare idag, ska försöka introducera ståbräda för Agnes också så blir det lite lättare för mig att ta mig ut på promenad även med båda kottarna hemma. 

Annars är det full fart i tvåbarnslivet. Agnes bjuder på ett hejdundrandes humör och vi har därför fått införa time-out-tid på trappan när man till exempel kastar saker eller slåss... Spännande utmaningar i vardagslivet. 

Men vi får till mysiga stunder också och Agnes är en fantastisk storasyster. Hellre att hon testar sina gränser med mig än med sin lillebror. 

Lillebror fortsätter växa så det knakar och hade nu gått upp lite drygt 300 gram till och vägde igår in på fina 5375 gram. Den store lille gossen. :)

I helgen firade jag och kärleken fem år tillsammans. Galet vad fort tiden går! Vi firade med lite vi-tid i Karlshamn medan de små hade det mysigt hemma hos moster och kusinerna. 
Kommentarer


Kommentera inlägget här: