mellan vakna & somna

Svängigt

Kategori:

Vilken svängig vecka det blev på något vis. I måndags stannade vi hemma från förskolan. Orden "fall av maginfluensa" är minst sagt avskräckande. Då känns det väldigt lyxigt att kunna välja att inte gå dit. Istället hängde vi på stan en lång stund. Shoppade julkläder till Agnes och konstaterade att det är svårare att shoppa finkläder med lite färg i till små gossar. Hittade hur många fina klänningar som helst, men jag var inte så sugen på klänning till lilleman.. 

I tisdags körde vi lek-och-fikadejt med familjen T. Agnes var dock på sitt absolut sämsta humör på grund av hård mage, så hon var mest ledsen, arg och trött. Det är då det är extra skönt att umgås med någon med barn i samma ålder och med samma humörsvängningar ;). Eftermiddagen var ett enda långt kaos kändes det som. Båda barnen var lite extra ledsna och gnälliga, Agnes på grund av magen (och då också på grund av att hon inte vill äta) och Viggo på grund av förkylning och lite för att han inte vet bättre ;). Var nära ett bryt jag också där ett tag, men jag tog mig samman till slut.

Igår var en tusen gånger bättre dag. Agnes var bra i magen igen och på ett alldeles strålande humör hela dagen. Inte ett enda utbrott faktiskt, det hör inte riktigt till vanligheterna nuförtiden. Vi shoppade lite nytt adventspynt och hittade till slut också julkläder till lillebror. Alla nöjda. :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: