mellan vakna & somna

Skillnad

Kategori:

Sitter och läser lite bakåt i bloggen och konstaterar att jag var ju väldigt mycket bättre på att skriva om Agnes när hon var bebis. Men det har ju sin förklaring, herregud vissa dagar är jag ju nöjd om jag själv hinner äta något och borsta håret är ibland värsta lyxen. ;)

Men lille Viggo då. Han är nu strax över sex veckor. Vägde in på fina 6230 gram igår och är alltså allt annat än liten. :) Han är oftast en glad och nöjd gosse, ja så länge som han är mätt i alla fall. Hungersnöden slår ofta till med en hejdundrandes fart och då gäller det att fixa fram mat foooort, om man inte vill bli döv och få ett nervsammanbrott. ;) 

Han sover allra bäst i bilen och kan ofta fortsätta sova länge i babyskyddet när man tar med det in. Så de dagar när vi lämnar storasyster på förskolan är lyxiga lugna kaffedrickardagar för mamman. Annars är han lite halvsvår att söva på andra sätt på dagarna, vill hellre sova nära nära än på egen hand. Han är å andra sidan mer nöjd i vaken form längre stunder nu och ligger gärna i sitt gym och snackar med figurerna. Väldigt gulligt. 

Storasyster är väldigt spännande att titta på och han är av den sällskapliga sorten som gärna vill vara med och se vad vi gör. Han har som sagt, precis som sin syster, en hel massa humör som han gärna delar med sig av. Allra helst på kvällarna... Han är ju minst sagt matglad och skulle nog gärna äta hela tiden om han bara fick. Blir spännande att se om det håller i sig. Han äter dock bara en gång på natten, och det målet börjar mer och mer skjutas framåt mot tidiga morgonen. Inte alls fel. :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: