mellan vakna & somna

Vaaaarmt

Kategori: Diverse

Alltså det finns ju någon slags oskriven lag att man inte får klaga på värmen när det äntligen blir sommar. Men ja, jäklar vad mycket sommar det blev i helgen. I lördags visade en solig termometer 36 grader. Minsta lilla ansträngning ledde till svettattack, så vi höll oss i skuggan och även inomhus i vårt svala hus.
 
 
Med mormor och morfar på plats kunde vi sedan ge oss iväg till sommarfest på eftermiddagskvisten. Svettigt med massa roliga lekar. Skrattade så att bebisen i magen liksom började undra lite vad som stod på. ;) En väldigt härlig kväll med goa människor!
 
Söndagen var ju inte mycket svalare, men skugghäng, glassätning och tupplur inne i skuggdelen av huset gjorde ändå att vi överlevde. ;) På eftermiddagskvisten tog jag och Agnes oss en tur ner till sjön där det fläktade fantastiskt skönt. Och lilla bönan som innan inte alls tyckt det varit speciellt kul att bada plaskade runt som en tok. Superhärligt!

En varm, härlig, helg. Och nu kör jag sista veckan innan semester! Morgan och Agnes har inlett ledigheten och njuter för fullt på hemmaplan.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: