mellan vakna & somna

Lite strömlöst till

Kategori: Diverse

Någon gång där i november pratade jag och Morgan om hur skönt det var att vi sluppit några värre stormar och längre strömavbrott denna hösten. Vem visste att hösten visst hängde med in i december i år och nu har vi minsann fått både stormar och strömlöshet... I söndags blinkade det friskt hela kvällen och efter 21 försvann strömmen helt. Man blir ju smått gråtfärdig när vi precis haft ett långt avbrott och Eons "ingen prognos" känns ju inte så upplyftande då. Tack och lov återvände strömmen i måndags igen och 1800-talslivet blev inte så långvarigt den här gången. Imorgon ska vi på något slags informationsmöte med Eon där de ska berätta om sina framtida satsningar för att öka leveranssäkerheten. MYCKET spännande. :) Funderar nämligen på att gå ut och gräva ner ledningen själv snart, alternativt emigrera till ett lite mer civiliserat område...
 
I måndags susade vi iväg på 2-månaderskontroll för den inte så lille gossen. 6870 gram och 62 cm. Som sagt, inte så liten. Men attans go. Nu börjar det ju hända lite i utvecklingen också. Han har hittat sina händer och tittar väääldigt intresserat på dem i långa stunder, han pratar/svarar när man pratar med honom och skrattar åt allt möjligt. Han äter fortfarande som en häst, men (för tillfället) inte på nätterna. När vi var strömlösa slog han till på att börja sova till sju på morgonen utan mat på natten och i söndags slog både han och Agnes något slags sovrekord när de vaknade vid åtta. Halleluja. :)
 
 
 
 
I söndags tog familjen sig en något frusen runda på Bubbetorps julmarknad. Lite julstämning lyckades vi allt hitta. Vi kikade på Lucia, åt kroppkakor och åkte häst och vagn. Himla mysigt. :)
 
 
Sedan sist har vi också hunnit med att baka, fira pappan som fyller år idag, jag har varit på julfest med jobbet och så har vi pysslat och fixat en del. Tiden går så väldigt fort just nu, tänk att det snart bara är elvaaaa näääätter kvar till jul.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

 • Rebecca säger:

  Vad roligt att hitta hit till din blogg. Kul att följa de små =)
  De verkar vara ganska lika våra killar. Mest nöjda men ändå lite humör och inte helt lätta att natta alltid.
  Dock vaknar Aaron fortfarande 2-3ggr/natt men det går åt rätt håll iaf =)

  2015-12-15 | 15:43:06
  Bloggadress: http://www.centren.blogg.se

Kommentera inlägget här: