mellan vakna & somna

Bus och prat

Kategori: Diverse

Agnes mormor och morfar är här nu och fixar lite i stugan, skämmer bort oss med god mat och busar med bönis - förstås. Igår fick de dessutom hänga en stund själva i glappet mellan mitt jobb och Morgans sommaraktivitet med sitt jobb. Det gick alldeles utmärkt bra. Egentligen trodde jag väl inget annat, men man vet ju aldrig med det lilla barnet med det stora humöret... :)
 
Hunden Bazz är verkligen Agnes favorit. Jag är väl kanske inte helt säker på att den känslan är ömsesidig, men vovven ligger i alla fall tålmodigt still när Agnes vill leka tittut, pussas eller bara använda honom som kudde en stund. Snälla fina Bazz.
 
 
Det har även börjat komma fler, och tydligare, ord från Agnes. "Ba", som förstås betyder Bazz. "Atta", som ju betyder akta och används flitigt. "Titta", som är det allra tydligaste just nu. Himla roligt. Jag tror att den lilla damen är av sorten insamlare. Hon liksom suger åt sig massa information och ord och sen kommer det ett gäng på en gång. Det märks väldigt tydligt att hon förstår vad vi menar och vill, att hon ändå gör precis tvärtom är ju en helt annan historia... :)
 
Och att hoppa. Ja, det kan faktiskt vara det absolut roligaste. I hela världen.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: