mellan vakna & somna

Nio månader

Kategori: Diverse

Tänk, nu har hon varit lika länge utanför magen som i magen. Eller egentligen har hon ju varit utanför magen lite längre eftersom det blev ankomst lite tidigare än beräknat. :-)

Just vid den här tiden för nio månader sen var vi inne på den absoluta slutspurten. Och jag må vara knäpp, men förlossningen var en så cool upplevelse att jag riktigt ser fram emot att få göra det igen. Nån gång. :-)

Hur som helst. Bönan är alltså nio månader nu! Hon reser sig upp mot soffan och mot oss och om man håller henne i händerna. Hon har övergett sin ålteknik och istället börjat krypa "riktigt". Hon pratar massa mer, en hel del mamma och pappa och babba och dadda och tatta blir det om dagarna.

Agnes är fortfarande väldigt nyfiken och är som mest nöjd när hon får vara med i centrum. Hon kryper gärna på upptäcktsfärd och är en riktig klätterapa. Hon sover nu i sitt eget rum och oftast hela nätter utan problem. Ibland vaknar hon tiiiidigt på morgonen, men somnar då gärna om en stund hos mamma och pappa. Det verkar som att hon gillar djur, kisarna här hemma blir hon alltid glad av och både farmors vovve och mormor och morfars hund är superspännande.

Det är en riktig mysbebis vi har, som gärna ligger hos sin mamma och vilar på dagen. Älskade böna, nio månader!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: