mellan vakna & somna

Påsken

Kategori: Diverse

Det har ju varit alldeles fantastiskt väder hela påsken. Jag har mest lyssnat på det fina vädret genom öppen altandörr när jag gosat med febrig dotter i soffan. Men hej, jag är inte den som är den. Hellre fågelkvitter är regndroppar oavsett. :)
 
Den lilla dottern blev i alla fall något lite piggare i söndags och vi bestämde oss för att åka till mina föräldrar i väst för att fira lite påsk med familjen. Lek och bus med kusinerna verkade göra susen för bönan som utan problem höll i gång precis som vanligt hela kvällen. Somnade gott i resesängen och vaknade varm som en kamin vid 03. Men efter lite ipren och kel så somnade hon om och var piggare igen på morgonen.
 
Det var härligt att vi i alla fall kom i väg på lite påskfirande. God mat och så är det ju alltid härligt att umgås lite med familjen. Dock tyckte katten Morris tydligen att det var världens sämsta idé att vi lämnade dem ensamma hemma, fast ute. Han har inte synts till sedan i söndags. Det kanske inte är så länge för en katt egentligen, men denna lilla kisen missar i vanliga fall aldrig en chans till lite käk. Så vi hoppas hoppas hoppas att han bara är instängd någonstans och snart kommer hem igen!
 
I påsk invigde Agnes en av alla ljuvliga födelsedagsklänningar. :)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: