mellan vakna & somna

Godkänd

Kategori: Diverse

Igår var det dags för tvåmånaderskontroll för Agnes. Läkaren kollade så att hon var med, så att nacken var stark och så lite lyssna och titta i allmänhet. Agnes fick godkänt på alla tester och charmade som vanligt alla med sina fina stora ögon och leenden.

Det var också dags för vägning och mätning. Vågen stannade på 4320 gram och Lilla bönan hade växt till hela 55 cm. 8 cm sedan födseln med andra ord, och den som räknar lite på det kommer snart fram till att hon ju då växer en cm i veckan. Vår stora lilla tjej!

På eftermiddagen gick jag och Agnes först en runda i olika butiker för att se om någon ville skänka priser till vårt fotbollsläger. Det gick rätt så bra faktiskt. Efter det fick vi rycka ut och hämta liten Tuva på dagis. Jag fick med andra ord prova på livet som tvåbarnsmamma i en liten stund. Lite svettigt blev det när Agnes plötsligt tröttnade på att ligga i vagnen samtidigt som Tuva ville byta gunga, gräva och springa runt runt runt. Men det gick ändå rätt bra och när mamma Malin kom slog vi till på både glass och promenad. Himla fint!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: