mellan vakna & somna

I flygande fart

Kategori: Diverse

Som vanligt har helgen bara flugit förbi, men en hel del har faktiskt hunnits med. Inte minst har det blivit massa familjemys och DET är ju himla bra. I lördags kom systern och syskonbarnen med tåget till mig för en tur på stan (och för att det minsann var alldeles för längesen som systersonen åkte tåg).
 
Efter en fin shoppingtur susade jag vidare till kålpuddingsmiddag hos svärföräldrarna och den pälsfällande hunden. Sedan en lugn lördagskväll med mellotitt och vårt nya favoritprogram som kommer precis efter festivalen.
 
Söndag. Mamman och pappan och den bruna vovven kom på besök. Himla mysigt tyckte människorna på Sjölycke. Katterna tyckte det var sådär, kan man väl säga. Helst Morris som inte alls kommer överens med vovven. Men hund inne och katter ute så gick det fin fint. Mamman och pappan blev lite förvånade över mängden snö vi har, och ja 30-40 cm är ju faktiskt ganska mycket snö....
 
 
 
Så äppelträdsklippet fick lite läggas på is, men när bärhjälp ändå fanns på plats så passade vi på att få ner ett inte helt litet skåp till hallen. Där ska nu alla vantar och halsdukar och jox få ta plats. Till sommaren är tanken att skåpet ska bli vitt... Även om jag har börjat vackla lite och tycker det är ganska fint som det är också. :)
 
 
Efter föräldrabesök med god lunch och fika tog jag och Morgan röjar-ralf-rycket på ovanvåningen. En gammal ikeahylla byggdes ihop och vips kan man faktiskt ta sig in till datorn utan fara för livet. Det andra rummet är fortfarande en mindre katastrofzon, så någon helg framöver ska det röjas där också.
 
Lite av uppstarten till röjet igår var att jag letade saker att sälja på loppisen som jag och mallanbrallan ska stå på på lördag. Två lådor är nu fulla till bristningsgränsen och vi hoppas på total slutföräljning - såklart. Efter förra loppisrundan blev det ju en helg i Malmö för pengarna, denna gången kan en tur till Växjö vara det som står på menyn. Så, kom och köp i Rödeby på lördag! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: