Högt och fint
Kategori: Diverse
Jag blev riktigt imponerad av receptet, för det blev verkligen en ljus, luftig och hög tårtbotten. Tipset att frysa bottnen för att det blir lättare att skära kommer jag aldrig någonsin att tappa bort. Bästa tipset på länge, det gick som en dans att få till tre lager.
Här ser vi kakan i nygräddat skick
Här ser vi kakan i nästan uppätet skick
Det blev rabarberkompott och jordgubbsmousse på lager ett och två. Ovanpå blev det grädde, jordgubbar och så lite egenhändigt plockade blåbär från skogen, ja från tomten då egentligen alltså... :)
Måste tipsa lite till. Häromdagen åt jag nämligen en, för mig, ny frukt. Platt persika. Den heter egentligen något annat, typ Saturnini. Helt klart värt att prova om ni skulle råka springa på en sådan.
Har jag förresten sagt att jag tillhör världens bästa förening? Det har jag nog, men det kan sägas minst en miljon gånger till. Igår fick vi en fin dagens ros i tidningen för arbetet med vårt barn- och ungdomsläger. Fin fint! Heja oss!
Helt klart en bra vecka det här. Snart är det dessutom bara en liten futtig arbetsvecka kvar innan semester! DET är riktigt bra. :)