mellan vakna & somna

Långledighet

Kategori: Diverse

Påskhelgen och ledigheten har rasslat förbi ett ett rasande tempo. Vi har jobbat en del i huset, men faktiskt också tagit det lite lugnt. Och vi insåg också, då när vi tog det lugnt och slappnade av, hur trötta vi egentligen är. Tupplur är fint. :)

Idag är det måndag, fast tisdag. Elektrikerna är på plats i huset och fixar en hel massa och mattläggaren har fått en blåslampa där bak. Ikväll kan det nog bli montering av säng och om elektrikerna hinner med att koppla in elementet så kan det bli första natten i huset!

I fredags hann vi med en hel massa i huset. Vi satte slät väv i groventrén......och svärfar reglade klart i köket!

Sen susade vi till Sölvan för lite påskmys. Bland annat med den här snygga påskgubben......och den här söta påskharen. :)


I lördags blev det iskall arbetsdag på idrottsplatsen. Jag höll mig inomhus mest hela tiden, men tappra medlemmar räfsade loss ute på planen.

På kvällen var det dags för 30-årsmiddag för finaste Mallanbrallan. Delar av den lediga skärtorsdagen hade ju ägnats åt favoritsysselsättningen bakning och i lördags fick vi så smaka på mästerverket.

 

I söndags blev det en lugn dag. Viktiga detaljer som TV och bredband installerades och sattes på plats.


Och igår blev det ett ryck med spånet igen. Denna gång för att se till så att spottarna i badrummet inte möter spånet mellan badrummets tak och vindens golv. Sjukt mycket spån i det här huset alltså!


Ja jösses vad man hinner med på en påskhelg alltså. Och då har jag ändå inte berättat om födelsedagskalas för syster, shopping, grill med fina vännerna i byn och sånt där himla mysigt.

Man borde helt klart vara långledig oftare. :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: