mellan vakna & somna

Möhippa

Kategori: Diverse

Äntligen!
Äntligen kan jag blogga om den roliga hemlisen som har fått mig att behöva ta till fler nödlögner den senaste månaden än vad jag gjort på flera år. Puh. Dessutom lite halvt i onödan eftersom den där bruden Mallan redan hade listat ut att det var dags.

Det blev i varje fall en VÄLDIGT lyckad och rolig dag.
Vi började med utklädnad och mat. Gick raskt vidare till första uppdraget för bruden: Samla ihop ingredienser till en sockerkaka. Hon lyckades, bakade sin kaka och kom då osökt in på nästa uppdrag: Sälj din kaka. Så det gjorde hon och fick ihop hela 42,50 kronor. Imponerande.

Efter ett bad i fontänen fick hon sedan ta sig ut till Saltö, via liftning, för att spela lasergame. Sedan leka charader på Ronnebygatan, berätta rolig historia, ta upp beställningar på restaurangen där vi åt vår supersmarriga mat, förklara sin kärlek till den snyggaste killen på stället, hålla ett tal, hämta ett vapen i en pizzavagn, skjuta på folk (inte så svårt att övertala henne till att göra detta), få någon att bjuda henne på en karuselltur och till sist fick hon spela bort sina pengar.

Allt utom slutet på dagen var perfekt.
Mötte en haltande darling, som varit på svensexa, och fick skjuts till akuten där vi tillbringade tre härliga timmar. Inget brutet i alla fall, men oj så ont han hade.

Bruden hade dock fortsatt festandet och kommit hem vid fyrasnåret. Föredömligt!

=)

Kommentarer

  • Lina säger:

    Japp nu har jag ordnat en blogg, fick ju en kommentar om att jag inte hade någon och då kunnde bilder redigeras och det får ju bara inte hända:)

    2008-08-04 | 13:46:03

Kommentera inlägget här: