mellan vakna & somna

Playa del flaya del 2

Kategori: Diverse

Lördag:
Som vanligt började dagen med frukost på våning fyra. Det är lyx det. Efter det, som vanligt, sol och bad vid poolen. Lite lätt slitna, somliga mer än andra. Men det var med största sannolikhet ändå fullt ös vid poolen. Dagarna flyter ihop en smula om man säger så... Kvällen blev lugn. Lite öl men tidigt i säng. Och tidigt är rätt relativt när det gäller den här resan. Allt innan två är tidigt.

Söndag:
Resans första utflykt för min del gick till AquaLand. Vattenrutschbanor och grejer. Full fart neråt i vatten klädd i bikini. Ja, ni kan ju tänka er hur det slutade... Roligt var det i alla fall, även om detta var den dag då solen var på berget och inte där vi var. Fest i marklyan - det vill säga vår lya - på kvällen. Och ja jäklar vilken fest. Phew. Lite kareoke på toppen och så var kvällen fulländad.

Måndag:
Bakfyllan från hvetet gjorde entré. Men man återhämtar ju sig ändå väldigt snabbt. Ett dopp i ispoolen efter frukost och sen vad man nästan människa igen. Viss ångest över att slutet närmade sig kom också som ett brev på posten. Veckans lugnaste fest på våning ett på kvällen. När personer kan sova i samma lägenhet så är det lugnt. Jag slog till på en hemmakväll och fick sova hela sju timmar... eller i alla fall fram tills att Anna tappade en kudde på bordet med alla flaskor och glas... =) Några råkade försova sig och vaknade vid kvart över två. Halv tre var de ute och redo för party - siesta och förfest i kombination...

Tisdag:
Sista dagen. Sol och bad i kvadrat hela dagen. LIte lätt shopping när solen avlägsnat sig. Man måste ju ta till vara på varenda liten soltimme. =) Den obligatoriska handuken köptes i alla fall, härliga tider. Sista kvällen tillbringades på en irländsk pub som visade Champions League. Ja, och så åt vi historiens godaste kebab. Jag drack en frusen Corona - det är inte varje dag man tuggar i sig en öl... Festligt på kvällen. Så pass att en bastant vakt kom och berättade att det bara fick vara fem personer på rummet åt gången. Alla försvann och fyra av oss hamnade på efterkälken. Men 12 vilsna svenskar gömmer sig inte så lätt så vi hittade dem på kareokebaren - inte jätteotippat.

Onsdag:
Sista solen på förmiddagen. Sedan mest en evig väntan. 02.30 hoppade jag uppför trapporna med min 16-kilos väska och stöp i säng.


Den uppmärksamme märker att sol och bad är ledorden för resan. En och annan lek har uppfunnits också. Hotellets andra gäster älskade oss när vi spexade på dagarna. Jag misstänker att de inte var riktigt lika lyriska på kvällarna...

Kommentarer

  • Petra säger:

    Man längtar minst sagt lite till playan när man läser detta. Tur man slipper se hur bruna ni är =) En kollega till mig kom också tillbaka från semester på Malta idag. Brun brun brun! Välkommen hem till kylan då! Här uppe pulsar vi i snö upp till knäna!

    2007-11-29 | 20:52:28
    Bloggadress: http://petrisens.blogg.se

Kommentera inlägget här: