mellan vakna & somna

Man kan ALLTID grilla

Kategori: Diverse

Matchen i fredags slutade 0-0. Eller ja, den slutade ju aldrig eftersom den bröts på grund av åskväder. Himlen var rosa och blixtar och dunder kom tätare och tätare. Så vi kände oss en smula utsatta. Det extremtråkiga med detta är att nu måste hela matchen spelas om. Och vi som var så bra! Vi gjorde nog lätt vår bästa första halvlek för säsongen. Så ska ett åskväder komma och förstöra. Knappast tur. Men i övrigt är jag nöjd med den tur den nya flaskan förde med sig!

Igår blev det tidig avfärd till Malmö. Klänningsshopping på stan. Dock inte till mig. Soft och mat i fin finaste lägenheten. Verkligen helt sjukt fin! Vidare till Staffis där den svenska sommaren visade sig från sin bästa sida. Men man kan ALLTID grilla. Även om regnet öser ner. Spelade Rapparkalja delvis på svenska, engelska och spanska. Det var en smått bisarr upplevelse. Men rackarns kul.

Idag blev det en lugn dag. Lunch med tjejerna på Möllan. Och sedan tre härliga timmar på ett tåg och en tågbuss. Här i finaste staden är det självklart blå himmel och solsken.

Söndagskväll och inte ens 1 % ångest.
Det måste varit en hejdundrans bra helg helt enkelt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: