mellan vakna & somna

Strålande jul!

Kategori:

Det är härligt med jul. Ledigt, träffa familjen, äta gott, ha tid för massa lek, ha tid för vila mitt på dagen, ge och få fina klappar. 

I år firade vi lilljul med syster och hennes fina familj. En riktigt härlig kväll hemma hos föräldrarna. Agnes busade som vanligt som en tok med kusinerna så fort hon blivit lite varm i kläderna. Hon var lite lagom skeptisk mot han den där tomten och delade gärna med sig av sina julklappar. :) Hela familjen fick så himla mycket fint och bra. Somnade gott och tog julsovmorgon.


På julafton styrde vi hemåt torpet igen. Tillsammans med föräldrarna och en hel massa god mat. Piffade till oss och hemmet lite och firade sedan en andra julafton. Nu även med Morgans mamma och farbror. Ingen stress, lugnt och mysigt. Och så kom ju han den där tomten igen. :)


Idag har Agnes lekt och lekt och lekt. Den fina röda dockvagnen har redan rullat många vändor och mycket mat har lagats på spisen med alla tillbehör. Vi har hunnit ta en promenad med vovven på förmiddagen också, Morgan har provat den nya trappfixaridén och så har.vi bara varit lite också. Det lyxigaste jag vet med att vara ledig. :)







Kommentarer


Kommentera inlägget här: