mellan vakna & somna

5650

Kategori: Diverse

Igår stannade vågen på 5650 gram och det lilla livet är nu 60 cm lång. Hon följer sina kurvor fint! Heja!

Idag fyller hon 4 månader! Det är helt sjukt vad fort tiden går. Vi 4 månaders ålder är Agnes en bebis som älskar att sova och gör det hela nätterna i sin egen säng. Hon börjar få in lite rutiner och sover oftast ett lite längre pass på förmiddagen. Ganska ofta blir det en längre lur på eftermiddagen också, fast när den blir brukar variera. Agnes tycker bäst om att sitta upp och vara med. Att ligga ner när man är vaken är inte speciellt poppis, möjligen i gymmet då.

Det är också en liten dam som verkligen visar när hon inte är nöjd med något. Humör har hon helt klart, helst när hon är hungrig!

Hon börjar mer och mer upptäcka att hon kan ta tag i saker med händerna. Till och med nappen har varit på väg in på rätt håll nån gång! :) Babblarna på Youtube är en annan favorit som hon gärna diggar en stund till. De senaste dagarna har vi märkt att andra människor, förutom mamma och pappa, är lite läskiga. Blir intressant att se hur det utvecklas!

Det går nu rätt bra att ligga på mage en stund och det har ju blivit två rullningar från mage till rygg. Igår var det väldigt nära att hon tog sig från rygg till mage också.

Det är oftast en nöjd liten dotter vi har som nästan alltid charmar någon okänd när vi är iväg någonstans. :)

Hipp hurra på fyra månadersdagen!







Kommentarer

  • Hannah säger:

    Fina Agnes!! Hoppas skräcken för andra människor går över, Isabell var omöjlig med det medans Oscar var nöjd bara han fick dra i deras hår ;) Men jag ser det dom att dom utvecklar integritet och det är bara positivt enligt min mening...jag har väldigt stor integritet :))

    2013-08-13 | 10:18:57

Kommentera inlägget här: