mellan vakna & somna

Påsk

Kategori:

Härligt, ledigt, soligt. Vilken påsk vi har haft! 
I torsdags efter en heldag på leklandet med förskolan blev det grill och en kul kväll hemma hos vänner. 

I fredags styrde vi västerut och firade lite påsk med min familj. God mat, gotter och mys! Väl hemma igen förberedde vi lite inför lördagens finbesök. Hamburgerbröd bakades och bbqsås kokades. För ja i lördags fick vi långväga gäster. Bästa familjen Ekstrand kom upp från Skåne och hängde här med oss. Sååå väldigt härligt. Vi fikade, letade ägg, hängde ute, grillade och pratade som vanligt omlott för att hinna med. :) Våra två snart-treåringar har rätt lika personligheter, lite försiktiga och blyga, så det gick hur bra som helst för dem att komma överens. Tidigare gånger vi träffats har de inte riktigt tajmat humör och energi, men denna gången gick det bra. Så fint! Vi träffas ju i snitt en gång per år bara, men det är lika härligt varje gång! 

I söndags fixade vi lite utomhus innan det blev påskmys hos svärmor. Måndagen bjöd på riktigt härligt väder och hela familjen var ute nästan hela dagen. Jag drog bort torra grenar och Morgan började fixa med nya hängrännorna. Viggo hängde en del i vagnen och Agnes fixade runt. Mycket bra dag! 
Å så fick vi ju en extra ledig dag tillsammans igår när vi hann fixa ännu mer här hemma. Det är himla fint med ledigt, även om jag är ledig hela tiden så är det ju en helt annan sak att vara lediga hela familjen. :)Kommentarer


Kommentera inlägget här: