mellan vakna & somna

Växer så det knakar

Kategori: Diverse

Tänka sig, alldeles snart är det bara två arbetsveckor kvar innan det är dags att gå hem, vänta på bebis och ett helt nytt liv. Ja, det är så planen ser ut i alla fall. Förra rundan gick det ju som bekant inte riktigt enligt plan, men bra blev det ändå. :)
 
Är i vecka 36 +1 nu. Alltså verkligen slutspurt. Jösses så fort det har gått den här gången. Jag mår helt okej, trots den jättelika känslan. Att nå fötterna börjar bli en omöjlighet, men å andra sidan börjar skor och strumpor överlag blir en omöjlighet så vad ska jag där nere och göra då... :)
 
Halsbrännan hänger i, har värk i fingrar och handleder och fötterna ser uppblåsbara ut. Ryggen värker lite om jag står eller går mycket. Men allt detta är verkligen överlevnadsbart och när karatekid kör sitt lilla gympapass försvinner ju allt sånt i ett nafs.
 
Tror att vi egentligen är ganska redo. Inte mentalt dock. Det finns en plan för Agnes-barnvakteri när det sätter igång, vagn är köpt och det mesta annat har vi ju sedan förra rundan. Borde väl kanske snart börja fundera över vad som ska följa med i väskan till förlossningen och bb. Snart. :)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: