mellan vakna & somna

Utehelg

Kategori: Diverse

Måndag, ny vecka. Nya möjligheter. Eller något åt det hållet. Känns som att tiden verkligen rusar förbi. Nyss var det jul och nu försöker vi pussla ihop en sommarsemester. Hej vad det går helt enkelt.
 
För att sammanfatta den senaste tiden kör vi som vanligt en bildkavalkad. :)
 
1. Kompisen Martina skulle ha tofs, då ville ju inte Agnes vara sämre. Hårfager är ju verkligen hennes andranamn. Tittar på bilder från i somras när hon hade betydligt mer hår och försöker komma på en strategi för att hon ska sluta dra av sig håret när hon är mysgostrött... Är oavsett väldigt imponerad av förskolan som lyckades få dit en tofs överhuvudtaget. :)
 
 
2. I lördags tog vi en runda till med vår håliga väg. Fyllde igen och fixade. Agnes knatade på hela vägen, med lite upptäckarstopp. Mossan var mjuk, barken hård och stenarna roliga att kasta. :) Himla bra upptäckter. Sedan åkte hon skottkärra hela vägen hem och var mycket nöjd med utflykten.
 
 

3. Efter lite vila och mellis tog vi en tur till sjön. Vädret var riktigt varmt och skönt hemma. Det var allt annat än varmt och skönt vid sjön. Men lite korvgrillning och häng med vännerna är alltid trevligt - trots ihjälfrysningsrisk. ;)
 

4. Och så helgens stora händelse. Agnes har bytt säng. Det är en liten gammal växasäng som jag fyndat på en loppissida. Himla kul att kunna gå i och ur på egen hand tyckte bönis. Första natten sov hon jättegott. Andra natten var lite mer orolig, men inga rymningsförsök i alla fall. ;)
 
 

Kommentarer

  • Lotta säger:

    Så gullig lilltjejen är! Upptäcka ute i naturen är spännande.

    Tack för den värmande kramen till mig!

    Kram

    2015-03-07 | 13:34:52
    Bloggadress: http://www.tankarombilder.blogg.se

Kommentera inlägget här: