mellan vakna & somna

Humör

Kategori: Diverse

Det är ju helt galet. Om mindre än två månader blir vår fantastiska lilla tjej TVÅ!
Var tog tiden vägen? Min lilla bebis. ;)
 
Men hon är verkligen en liten mini-människa nu. Pratar mer och mer (så att man förstår), härmas, busar och har ett hejdundrans humör. Förra veckan var hon lite krasslig och fick vara hemma ett par dagar från förskolan. Vi misstänker starkt att det är fler tänder som spökar. Det tar ju aldrig slut...
 
Efter några lugna dagar hemma var dock energin tillbaka och mot slutet av veckan busade hon som vanligt med kompisarna igen. Mat är dock inte jättespännande just nu, men det brukar ge med sig efter några dagar med ont i munnen så det är bara att koppla på tålamodet. :)
 

När man har ont i munnen får man äta glass efter maten. Gammal klassisk regel. ;)
 

I helgen var mina föräldrar på besök och bönan har plötsligt blivit en riktig morfargris. Lite oväntat på något vis ändå, hon brukar var lite mer skeptisk till morfar och vilja hänga mer hos mormor. Men mysigt hade de det oavsett. :)
 

Och förstås blev det semlepremiär igår. Inte alls fel tyckte bönis. Det var himla skoj att hjälpa till att göra dem (läs äta grädde), men de var faktiskt helt okej att mumsa på också. ;)
 

Den där hjärtedagen inföll ju i helgen också. Vi firar väl inte supermycket kanske. Agnes fick en liten pippi-inspirerad present och min fine hälft överraskade med en helt otrolig bukett blommor! Sååå fin!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: