mellan vakna & somna

Val och vab

Kategori: Diverse

Vi har ju faktiskt hunnit med en hel del sedan sist.
Jag har till exempel råkat vinna tre auktioner på Tradera, alla för overaller till bönis. Så nu är vi, förutsatt att alla tre inte är tokstora, verkligen kittade för vintern. :)
 
 
Vi har också hunnit med att faktiskt få upp de sista listerna på ovanvåningen. Så nu är det i princip bara en spalje kvar och lite piff så kan vi börja använda den delen av huset ordentligt. Vilken känsla! Plötsligt blev vårt hus liksom dubbelt så stort.
 
 
 
Det tar sig! :)
 
I söndags hade Agnes rallylöpning genom huset med sin gåvagn. Hon springer verkligen med den och tar kurvorna på två hjul. Hon går även en del med den med en hand och så släpper hon lite och tar ett par steg själv. Men än har det inte riktigt lossnat, så där så att hon faktiskt använder gången till att förflytta sig några längre sträckor.
 
 
I söndags tog vi förstås också en tur till vallokalen och gjorde vår röst hörd. Vi behöver kanske inte gå in i detalj på vad jag tycker om själva resultatet, men man kan ju säga att det är väl inte riktigt de här värderingarna som växer sig starka nu som jag vill att min dotter ska få med sig ut i livet.
 
Och så igår var det dags för första vaben. Agnes har ju klarat sig förvånasvärt länge. Inte en endaste sjukdag från förskolan sedan inskolningen. Men igår vid lunch ringde de och sa att lillan hade feber. De hade inte riktigt känt igen henne på förmiddagen. Inte alls samma glada och spralliga böna. Och när jag hämtade henne förstod jag precis vad de menade. Hon var helt tyst och bara som en liten vante. Men efter att ha fått vila en lång stund hos mamma, en alvedon och lite smoothie så var livet rätt gött igen. Och på kvällen klämde hon ett lass fisk och potatis och flängde runt precis som vanligt. Ingen feber idag, men hon får ändå vara hemma och mysa med sin pappa.
 
 
 
Just det, på bilden här ovan syns den "nya" matstolen. Sen en tid tillbaka tycker Agnes inte alls det är speciellt skojigt att sitta i sin vanliga matstol. Så igår kom vi på att möblerna hon fick när hon fyllde ett måste vi ju använda lite mer. En stol, visserligen vid soffbordet, i lagom höjd så att hon själv kan ta sig upp gjorde susen! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: