mellan vakna & somna

Det var ett tag sen

Kategori: Diverse

Så där ja. Då hade ett gäng dagar swishat förbi igen. :)
Man kan väl säga att hamsterhjulet snurrar på fortare än vanligt. Föreningsgrejer, jobbet, livet och att hinna vara mamma också.
 
I veckan som gick var det ett helt år sedan svärfar lämnade oss. Helt overkligt och fortfarande så ofattbart. Vi var nere vid minneslunden och tände ljus och la dit blommor. Fint och jobbigt. Agnes tyckte det var superspännande att vara ute i mörkret, älskade barn.
 

Vi har också hunnit med att ändra om lite hemma. En fin matta fyndades via en facebooksäljsida och vips så blev det en helt annan känsla i vardagsrummet. Så lite kan göra så mycket.
 

Det har ju förstås hänt en massa mer. Vi har delat ut godis till läskiga härliga besökare i fredags. Och i helgen har Agnes hängt med sin mormor och morfar en stund, och slagit nytt ätarrekord tror jag bestämt. Samtidigt var jag och Morgan på jubileumsfest för Fjärdsjömåla och hade det trevligt. Det har snickrats lite på det där trappräcket och så har det förberetts en del inför dagens maskerad på Stubben. Vi tar det i bilder istället va. :)
 
 
 
 
 
 

Kronan var inte så kul att ha på sig, men klänningen fick jag i varje fall på henne. ;)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: