mellan vakna & somna

Sommarkänslor

Kategori: Diverse

Det har varit gott om åååå-ande om helgens härliga väder. Och sommarkänslor har det inte heller varit någon brist på direkt. Så härligt att känna sol mot nosen och bli lite för varm i vinterjacka.

I lördags stod arbetsdag på IP på schemat för mig och bönis. Vår idrottsplats piffades på alla möjliga vis inför seriestarten. Bönan sov efter en stund gott i sin vagn och fortsatte med det så länge att jag både hann städa en kiosk och äta en grillad korv. Fint!



Igår blev det utelunch och sedan kalas för stor liten åttaåring och systeryster. Åt så många goda kakor så att det nästan inte fick plats någon middag när vi kom hem. :)







Och igår ställdes ju klockorna om också. Vilket jäkla hittepå! Agnes var inte alls sugen på sömn där på kvällskvisten. Att hon sovit en stund i bilen på väg hem från kalaset och att det fortfarande var ljust ute kan ju ha gjort sitt till... Men till slut så! Och idag på morgonen var inte ens katterna uppstigna när jag gick upp, möjligen nåt som kan vara positivt med klockvridandet. :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: