mellan vakna & somna

Lägerhelg

Kategori: Diverse

Det årliga Trionlägret har ägt rum i helgen och det är alltid lika intensivt, men samtidigt otroligt roligt och härligt. 61 barn har under hela helgen spelat fotboll, lekt, busat och haft kul på idrottsplatsen. Mat har lagats, godis i mängder har sålts, kakor har ätits. Vädret var väl inte direkt strålande kanske, men på något vis är det ändå bättre med mulet än med strålande solsken och solsting på alla barn. Men regnet och åskan kunde vi varit utan.
 
Det verkade i alla fall som att det var ett gäng glada och nöjda, men trötta, barn som åkte hem igår. Och ungefär precis likadant var det för alla ledare och vi andra som hjälpt till med allt annat. Morgan var ledare i år igen och jag fick sköta speakerdelen och hålla reda på schema och annat. Mycket pyssel blev det så det är en himla tur att vår bönbebis är av den sociala sorten så att hon var ruskigt nöjd med att hänga med andra större delen av tiden. Roligast tyckte hon nog att det var att hänga med de stora tjejerna nere på fotbollsplanen, eller att få något gott att mumsa på i köket. :)
 
Men jag tror nog också hon tyckte det var lite skönt att komma hem för hon höll verkligen låda hela kvällen. Dök ner bland leksaker och for runt i vardagsrummet för att liksom ta igen all förlorad bus- och lektid. :)
 
Vår lilla cooling!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: