mellan vakna & somna

Semester!

Kategori: Diverse

Alldeles snart, om bara ett par timmar, stänger jag av datorn och tar semester. Fem sköööna veckor ska det bli. Tre tillsammans hela familjen och sen två stycken med Agnes och inskolning på schemat. Kommer bli gött. Vi har egentligen inga storslagna planer för semstern, fixa lite hemma, åka på små utflykter och så där. Egentligen hade vi tänkt måla huset den här sommaren, men vi har bestämt oss för att vänta ett år och istället satsa på att få helt klart inomhus i år. Det känns verkligen som HELT rätt beslut.
 
Semestern inleds imorgon med en något försenad inflyttningsfest. Det är alltså vi själva som ska ha inflyttningsfest, så då förstår ni hur försenad den är. ;) Det ska bli riktigt kul med massa härliga vänner på plats, lekar, mat och gött. Det enda lilla orosmolnet just nu är nedanstående:
 
 
Men vi lever på hoppet och hoppas att det hinner ändra på sig. Det är ju ett helt dygn kvar. ;)
 
Det finns stora fördelar med att ställa till med fest, förutom att det är rackarns trevligt. Sådant som man inte fått tummen loss till att göra klart på 2,5 år har nu faktiskt blivit klara. Typ hänga upp gardiner. Nu har både kök och mellanrum äntligen fått gardiner och jag som egentligen inte är ett stort fan av gardiner är faktiskt riktigt nöjd.
 

Jag får ju erkänna att det blir ganska mycket mer ombonat och hemtrevligt med gardiner. :)
Inför den där förskolestarten efter sommaren har mamman nu shoppat lite. Självklart måste man ha en fin ryggsäck när man ska till Stubben. Det finns såååå många fina i märket SkipHop, men till slut blev det giraffvarianten. Med matchande drickflaska. :)
 
Nu ska jag fortsätta min nedräkning.
Semester runt knuten. Fint det!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: