mellan vakna & somna

Semester

Kategori: Diverse

Vi är inne på sista semesterveckan för familjen nu innan vardagen är här. Morgan ska tillbaka till jobbet och Agnes ska skolas in på förskolan. Overkligt att det redan är dags!!

Men det är bara att ställa in sig på en ny vardag och det kommer bli så bra så!

Dagarna flyter ju minst sagt ihop lite såhär i semestertider, så det är ju tur att kameran används flitigt.

Förra veckan besökte vi ubåtsmuseet och marinmuseum tillsammans med syster och barnen. En fantastiskt härlig dag som avslutades med ett dopp i det blå.





Sen väntade några hemmalagad med mys i skuggan och med vovven som var på besök.





Årets sommar är ju som bekant vaaaarm. Härligt men också jobbigt med en liten tjej som inte trivs så bra när det blir för varmt. Vi har haft mycket nytta av kylan på vår luftluft i alla fall!

I söndags var det dags för en liten semesterutflykt. Första stoppet var Hässleholm och Morgans bror med familj. Därefter mellanlandade vi i Sölvesborg en runda, där spökade bönis loss som vanligt. ;)





Vår lilla utflykt avslutades med en superhärlig, men svettig, dag i Kivik tillsammans med bästa familjen Ekstrand. Kiviks musteri, stenshuvud, bad, kakbuffé och lite keramikkik hann vi med.







Verkligen hur härligt som helst att träffas även om vår dotter inte direkt visade sig från sin bästa sida, högst troligt på grund av värmen.

Igår hängde vi med en av föräldragruppsfamiljerna, åt goood mat, busade med tjejerna och småttingarna tog sig även ett svalkande dopp. Till och med badkrukan Agnes tyckte det var gött att bada när hon hade sällskap i poolen. :)



Nu ska vi njuta av de sista dagarna, jag ska till exempel försöka överleva 5 km löpning idag ;)













Kommentarer


Kommentera inlägget här: