mellan vakna & somna

Sen sist

Kategori: Diverse

Vardagen är ju lite här igen, även om min vardag just nu och i några veckor till är tillräckligt flexibel för att inte kännas speciellt vardaglig.

På hemmaplan har vi börjat renovera ovanvåningen. Totalt kaos råder, men det kommer bli sååå bra! Så jag försöker stå ut med att snubbla över en miljon pryttlar som nu flyttat ner till nedervåningen. :)

I tisdags blev det i alla fall lite härligt mys på leklandet med syster och barn. Bönan stormtrivdes i bollhavet! :) I onsdags tog vi oss en fixartur på stan och igår blev det en regnig promenad på dagen och ett svettigt träningspass på kvällen! Hurtigt! Det vägde jag upp med att vila träningsvärken på café idag med mammagänget!

I övrigt så har lilla dottern flyttat till eget rum och verkar gå med på det nya upplägget. Rummet sitter liksom ihop med vårt sovrum så jag kan fortfarande se henne från sängen om dörren är öppen. Fast lite konstigt känns det allt att inte ha henne på armlängds avstånd längre. Men det var dags och desto mysigare är det ju att hämta henne på morgonen och gosa lite extra.

Agnes har tagit ett litet skutt i utvecklingskurvan. Hon försöker resa sig överallt, inklusive i matstolen och vagnen, Och hon har även börjat säga mammamammamamma och pappapappapappa oftare. Tokigt vad tiden går, på måndag blir hon nio månader!!







Kommentarer


Kommentera inlägget här: