mellan vakna & somna

Trötthet

Kategori: Diverse

Måndagströttheten är lite extra påtaglig idag. Det kan eventuellt hänga ihop med ett visst sömnunderskott från helgen som gick. :)
 
I lördags var det nämligen dags för barnfri kräftskiva hemma hos vännerna. Bönis stannade hemma med mormor och morfar och hade det hur bra som helst. Vi cyklade några kilometer bort och åt mumsiga pajer, lekte lekarna som regnade bort på vår inflyttningsfest, åt räkor eftersom kräftor icke göre sig besvär hos den här familjen, badade i varm tunna, blev trötta, cyklade halvvägs hem, tappade en trampa och fick skejtcykla sista kilometern. :) Kom i säng så där strax efter två och skuttade väl inte direkt upp när människobarnet vaknade vid sex-tiden. Nästa gång får vi nog byta sovplats med barnvakterna så att även sovmorgon ingår. ;)
 
 
 
Söndagen blev därför en lugn historia, men en middag hemma hos svärmor var inplanerad så dit tog vi oss på eftermiddagskvisten. Agnes slog till på ett sällan skådat vansinnesutbrott när vi skulle äta och lugnade sig inte förrän vi förstod att hon ville sitta själv på knä på en vanlig stol och äta. Detta barn. Så liten och ändå så full av vilja och envishet.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: