mellan vakna & somna

5 månader

Kategori: Diverse

Idag fyller världens bästa Agnes 5 månader. Kan inte förstå att det redan gått fem månader! Det är ju helt galet vad fort tiden går!
 
Och vad mycket som händer i utvecklingen hos en liten människa. Agnes kan nu rulla från rygg till mage och med lite lutning fixar hon även rullning från mage till rygg. :) Hon kan sitta litegrann, antingen i soffan eller själv om man buffar upp kuddar runt henne.
 
Hon gillar att sova och gör tack och lov det hela nätterna fortfarande. Vi är verkligen glada så länge det varar. Hon somnar ganska ofta själv i sängen, då är vi bara redo utanför och går in några gånger tills hon är lugn och sover. Funkar kanon!
 
Det som inte funkar lika bra just nu är maten. Det går bra en stund, men mot slutet blir det tvärstopp. Och när den här lilla damen har bestämt sig så har man ingen chans. Mycket humör och väldigt bestämd. Men hon har också fått prova lite annan mat. Melon är en favorit, men även havregröt och morotspuré är riktigt mumsigt!
 
Bönbebisen gillar även att vara ute på äventyr och tycker det är lite halvdrygt när mamman vill ha mysdag på hemmaplan. Så därför blir det en hel del utflykter tillsammans med bästa mammagänget och tjejligan. Agnes vill gärna vara med även här hemma och sitter ofta i vårt knä och kikar. Men det verkar som att matstolen som hon fick idag också kommer bli en klar favorit! Hon gillar också att ligga i sitt gym och greja med leksakerna och favoritnallen just nu är fåret Bääälvis som tillsammans med gosfilen måste finnas med när det är sovdags.
 
Varje fredag nu går vi på babysim och det tycker lillfisen är riktigt härligt. Dagen till ära slog vi till på det första dyket. Det var en något förvånad liten bönbebis som kom upp till ytan igen, förvånad fast nöjd. Som så ofta. :)
 
 
Älskade gullunge!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: