mellan vakna & somna

Snabba ryck

Kategori: Diverse

Det är så overkligt att ett halvår redan passerat sen vår lilla bönbebis föddes. Ett halvår liksom, det är ju en evighet. :)

Men så mycket som har hänt i utvecklingen hos Agnes på de här sex månaderna! Från att ha varit ett stillsamt litet knyte till att nu vara en sprallig tjej som aldrig vill vara still. Hon rullar friskt från både rygg och mage och tar sig fram över golvet med hjälp av just rull och en mycket spännande ålteknik. :)

Hon tycker om att provsmaka mat och från och med denna veckan kör vi på med lite större portioner. Tillägget får bli just ett tillägg istället för att vara huvuddelen av måltiden. Mycket spännande.

Att busa med pappa är en annan favorit och att titta på katterna är alltid spännande. Morris är lite av en barnvakt, för han kommer alltid skuttande när bönan är ledsen och när hon får syn på honom så blir hon lugn. Perfekt!

Men även sim och rytmik med kompisarna är uppskattat och att fika med tjejligan har även det blivit kul (en himla tur). :) Att rulla runt på golvet tycker hon är härligt, men även att ligga och mysa hos mamma när det är dags för vila. Hon sover fortfarande hela nätter, även om det ibland är lite mer oroligt, oftast från strax efter 20 på kvällen till 07 på morgonen.

Igår var vi på sexmånaderskontroll och allt såg fint ut. Hon följer sina kurvor fint och är nu 65,5 cm lång och väger 6760 gram.

Vår stora lilla tjej!Kommentarer


Kommentera inlägget här: