mellan vakna & somna

Rosa lugn och magont

Kategori: Diverse

I helgen var det dags för årets Rosa fest. Årets tema var återhämtning för trötta mammor, så det var faktiskt mest mys, prat och ätande det handlade om. Perfekt och nog ganska precis det vi behövde.

Under tiden som jag roade mig med energipåfyllande aktiviteter så hängde bönbebisen med sin pappa. Oj vad jag hade agnesabstinens framåt kvällen. :)

Söndagen handlade mycket om magont hos den lilla dottern. Inte jätteoväntat med tanke på att vi trappat upp mängden vanlig mat. Men så jobbigt det var att se henne kämpa för att få ut det som ville ut, och inte lyckas. Lite katrinplommonpuré gjorde dock susen och nu verkar det vara fart på magen igen.

Just när det kommer till maten så kämpar vi på. Frukt, gröt och välling är mums. Varm mat är lite mindre mums än så länge. Små små steg. :)

Idag har vi hunnit med babyrytmik och lunch med tjejerna innan vi brummade hem och gosade ner oss under filten en stund. Precis vad som behövs en sån här dag när regnet liksom inte verkar ha något slut.Kommentarer


Kommentera inlägget här: