mellan vakna & somna

Fryst

Kategori: Diverse

 
Helgerna går svinfort och måndagar med föräldragrupp går minst lika snabbt. Föräldragruppen är kul. De andra blivande föräldrarna som är där är härliga. Igår såg vi en förlossningsfilm, pratade smärtlindring och lite så. Och ändå känns det otroligt overkligt att det, faktiskt, ganska snart är dags. Undra om det nånsin kommer kännas verkligt... :) Det enda som känns verkligt just nu är egentligen Bullen som buffar i magen.
 
 
Helgen swischade som vanligt förbi med loppis i lördags där vi gick hela 15 kronor +. Ingen jättelyckad försäljning med andra ord, men det var mysigt att sitta där och fika lite med mallanbrallan och bara titta på människorna som passerade.
 
 
Vila lite eftermiddag när loppisen var avklarad och så en lugn lördagskväll på det. Liksom som gjort för en tjockmagad. Söndag, vasalopp och ett strålande väder. Njöt av solens strålar en stund intill husväggen innan det var dags för städa-handla-baka-rycket. Men min fina kärlek tog med mig på dejt och lunch på Mio först. Fint!
 
 
 
På tal om bakning förresten. Igår flyttade en liten extrafrys hem till vår källare. Svärföräldrarna hade visst en över som knappt använts. Himla bra! Så nu kan jag äntligen bulla upp med lite av varje i kakväg. Vår halva frys i köket är nämligen konstant full och även lite labil ibland i sin kyla. Väldigt rafflande... :)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: