mellan vakna & somna

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Diverse

Efter några härliga lediga dagar är det tillbaka till verkligheten som gäller. Men vi har hunnit med en hel del på ledigheten, inte minst att bara vara lediga.
 
Lördagen innan jul var det dags att hitta en gran i vår skog. Självklart var hela familjen med ute i skogen. Kisarna var heeelt slut efter en timmes skogspromenad och somnade som stenar när de kom in.
 
 
Men en gran hittade vi och pynt fick den dagen innan julafton. Nyinköpta julgranskulor kommer visst inte med monterat snöre längre, så först knöt vi guldtrådar tills ögonen gick i kors. Granen är även förankrad i fönstret med fiskelina för att öka oddsen för en stående gran. Och än så länge är det bara kulorna på tasshöjd som varit intressanta.
 
                                   
 
Slog in juliga klappar tillsammans med kisarna också, hej utmaning.

Lillejulafton och dags för firande med syskonbarn och familj hemma i väst. Tomten kom och var snäll, glada barn och matkoma. Som julen ska vara liksom.

 

På själva julafton styrde vi kosan hem till kisarna och Sjölycke igen. Tanken var att våra båda föräldrapar skulle komma och fira med oss, men sjukdom satte lite små käppar i hjulet och det blev bara mina föräldrar som kom. Det är verkligen inte så bara, för det blev en väldigt mysig och lugn julafton. Vi åt oss till matkoma igen och avslutade julbordet med en mumsig julig pannacotta.

Så var det dags att fira in ett nytt år också. Hemma hos fina vännerna i byn bjöds vi på smarrig mat och en härlig kväll. Perfekt lugn nyårsafton för en tjockmagad.

 
 
Fint!

Kommentarer

  • Malin säger:

    Väldigt snygg i den lilla svarta!!!

    2013-01-04 | 18:35:02

Kommentera inlägget här: