mellan vakna & somna

Swisch

Kategori: Diverse

Man skulle kunna säga swisch och swosch så var helgen förbi. För det är ganska precis så det känns. Men tiden går ju som bekant fort när man har roligt, och roligt har det varit.
 
En lugn start på lördagen där vi hann med att hämta en skänk och sedan raskt iväg på roliga föreningsaktiviteter. "Vem kan slå Pule & Paken" stod på menyn för lördagseftermiddagen. 16 grenar klarades av. Det var allt från skytte till badminton, filmmusikquiz och kast med medicinboll. Efter avklarade tävlingar (och seger för Pule & Paken) väntade mumsig mat och festligheter i klubbstugan. Riktigt lyckad dag och kväll.
 
 
 
 
Skänk och hörnskåp har mannen målat vita under helgen. En omgång färg till, sen är de alldeles underbart vita och snygga.
 
Söndag och lite härlig te-fika och bloggfix med fina Lotta. Därefter en långpromenad i det helt fantastiska vintervädret. Följde upp det med skottning av tyskarnas lilla vägsnutt eftersom de väntas komma hem idag och därefter storhandling. Lagom sliten rygg efter det, skulle man kunna säga.
 
 
 
Men som sagt. Tiden går fort när man har roligt och nu är det ny vecka, nya tag och full fart mot graviditetens andra glukosbelastning på fredag. Yej!
 
:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: