mellan vakna & somna

Ny vecka - nya utmaningar

Kategori: Diverse

Och så var det måndag igen. En lugn, men ändå mysig helg är över och förbi. I lördags kom världens bästa syster förbi tillsammans med skidor och de två minsta. Det stakades och åktes störtlopp i köttbullestil en stund i det råkalla vädret innan vi värmde oss med lite fika. Syster hade också med sig ett mindre berg med lakan och sängkläder till den lille bebisen. Alldeles fantastiskt bra. Förresten syster, om något av barnen saknar sin spökdräkt så fanns den också med i lakanhögen. :)
 
Resten av lördagen innehöll mest vila för den trötta och likbleka gravida med järnbrist. Det är verkligen sjukt hur trött och blek man kan vara. Men efter diverse tips från kloka vänner är nu kylskåpet fullt av både järnrikt och c-vitaminrikt. Det tillsammans med en järntablett om dagen så hoppas jag att energin (och ansiktsfärgen) kan ta och återvända snart.
 
Söndag och kalasdags. Lilla fina Isabell hade ju fyllt hela 5 stora år och detta måste ju förstås firas. Kakor och tårtor i mängder. Väldigt mumsigt! Men det var nog tur att kalaset avslutades med frisk luft och pulkaåkning innan sockerchocken tog över totalt.
 
 
Lite mer friskluft efter det när jag och Mallanbrallan tog en bitande, men uppfriskande, promenad i staden. Det blev ett litet stopp på enda söndagsöppna affären också, Åhléns. Tyg med vaxduksyta inhandlades och ska förvandlas till en "dörr" som ska täcka det spännande utrymmet under trappan.
 
 
Helt klart en bra helg. Och nu följs den upp av vad jag hoppas blir en bra vecka. En vecka som avslutas med idrottsgala på fredag. Spännande.
 
:)
 
 
 

Kommentarer

  • Syster säger:

    Hoppsan, hur kunde jag missa spökdräkten! Gick igenom allt en gång hemma och sen packade vi ju upp hemma hos dig. Ta med spöket på söndag om du kommer ihåg, annars klarar vi oss nog utan ett tag ;)

    2013-01-28 | 11:54:36

Kommentera inlägget här: