mellan vakna & somna

Sista veckan

Kategori: Diverse

Vilken sommar det varit och är. Nu njuter vi här av pappans sista semestervecka innan det är dags att återvända till verkligheten igen.

I fredags lämnade vi lillfisen hos hennes farmor och farfar och tog oss en tur på stan. Mat och bio blev det! Riktigt mysigt!



Natten till lördag sov Agnes dåligt för första gången på typ två månader... så vi var minst sagt lite mosiga i bollen i lördags. Men god fika hos fina vänner hann vi med och fikan blev till en spontanutflykt till ett matställe i Lyckeby. Mums! :)

Igår var det kalasdags för svåger Roger så då styrde vi västerut. Hos min syster finns det himla mycket resurser för bebisar. Så Agnes provade på att sitta själv i en stol vid bordet och hade då och ett gäng spännande leksaker att kika på. :)


Idag väntar bvc-besök i eftermiddag, men först ska jag ringa bilverkstaden och vara lite arg. Det tar ju aldrig slut det här, så nu har vi ett mindre fotbad i bilen också. Kul!

Kommentarer

  • Suss säger:

    Åh härligt ändå med en veckas semester kvar! Här hemma har vi det precis på samma sätt, nästa vecka börjar pappan i huset att jobba. Spännande värre :)

    2013-08-12 | 12:10:35
    Bloggadress: http://husnr24.blogspot.se
  • Sara säger:

    Den första tiden hemma på egen hand är helt klart spännande! Och faktiskt känns det lite spännande här också, man hinner ju vänja sig rätt bra vid att vara två på fem veckor... :)

    2013-08-12 | 19:48:50

Kommentera inlägget här: