mellan vakna & somna

Debut

Kategori: Diverse

Igår gjorde vi så debut som försäljare på loppis i Ronneby. Det var helt klart en trevlig upplevelse och vi gick ändå en del slantar plus, så det känns som en lyckad dag.
 
Började med att stå nästan två timmar i kö med bilen för att få komma in och få vårt bord. Man kan väl säga att just den logistiken lämnar lite övrigt att önska. Hinner knappt öppna bagageluckan innan folk är där och frågar vad sakerna kostar. Kockumsgrejerna gick som smör i solsken och vi kunde säkert tagit både det dubbla och det trippla betalt, men det är sånt man lär sig med tiden. Vi fick en hel del sålt, gjorde nästan allt för att bli av med de sista grejerna också men det var ingen som nappade på våra fina erbjudanden. Efter en heldag i solen tog vi en välbehövlig fikapaus på fantastiska Café Mandeltårtan (ett måstebesök om ni är i Ronneby) innan vi styrde bilen mot styrelsemöte.
 
Behöver jag säga att ögonen var lite, lite trötta igår kväll när jag kröp ner i soffan med mina älsklingar... För övrigt, hur underbart är det inte att komma hem till ett hus, möta mannen i förkläde i dörren och bara sätta sig och äta och kika på allt som mannen pysslat med under dagen. Jag har det tusan fantastiskt bra.
 
:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: