mellan vakna & somna

Jösses - vilken helg!

Kategori: Diverse

Oj vilken helg det blev. Vilken bra helg det blev! Inledde med filmfredag och kattgos innan en späckad lördag tog över.
 
Sedan i somras har Mallanbrallan och jag planerat årets rosa fest. Det är tredje året vi drar ihop ett gäng tjejer och ordnar någon slags tillställning med rosa som tema. Mest är det för att vi själva ska få pyssla nästan obegränsat, men också för att det är väldigt kul att liksom samla ihop härliga människor från lite olika delar av livet och låta dem hitta på något lite ovanligt ihop.
 
I år var det en fest med uppdrag. Lagen samlades kring lunch och fick sedan roa sig med ett gäng uppdrag. De fick till exempel leka 20 frågor med en hemlig röst, göra diverse fotouppdrag på stan, sälja hembakad kaka, sjunga för åhlénspersonal för att få en skattkarta, gräva efter busspengar, springa på skridskor i parken för att hämta pusselbitar. Och andra helt normala och vanliga aktiviteter. Men man kan väl säga att det verkade som det var 14 nöjda tjejer och det var väldigt kul för oss som dels spionerade lite på dem, men också kunde följa deras aktiviteter i facebookgruppen.
 
 
 
Dagen avslutades med middag och lite mer aktiviteter i en otroligt bra festlokal på Långö, dit festdeltagarna fick leta sig med buss. Medan tjejerna gjorde uppdrag på stan så roade vi oss med att frakta ett ton, nästan, saker till festlokalen och även duka fint i lokalen.
 
 
Våra festliga rosa tjejer var så där exemplariska så de hjälpte liksom till med städeriet redan på kvällen, så söndagens städ för mig och mallanbrallan tog sisådär 45 minuter. Nytt rekord! Efter städning och mellanlandning hos nyblivna husägare (och tillika en hemlig röst från ett av uppdragen) var det dags för 3-årskalas för världens sötaste lille nästan-granne-kille.
 
Undertiden som jag roat mig med rosa aktiviteter i helgen så har mannen jobbat på hemma. Vi har till exempel fått 17 cm extra i takhöjd i rummet vi just nu renoverar. Heja!
 
 
Dock så hade någon, för längesen, valt att tapetsera både bjälkar och tak. Mycket rafflande. Tapeten satt fast som berget så nu lutar det åt att vi sätter upp ny råspont mellan bjälkarna och ser om vi kan överleva att bara försöka skrapa rent bjälkarna.
 
Och såhär ser magen ut just nu, eller ja i lördags då. :)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: