mellan vakna & somna

Hormoner och renovering

Kategori: Diverse

Renoveringen går vidare. Sambon gjorde en dammig hjälteinsats igår när han gjorde murstocken redo för svärfars fix och don till helgen. När murstocken är klar så ska det förhoppningsvis inte dröja alltför länge innan vår lilla kamin är på plats. 15 grader kan ju kännas lite småkyligt inomhus.
 
 
Förhoppningsvis blir det nästa helg även upprivning av golv. Lite i senaste laget sett till temperaturen utomhus, men vill man så ska det nog kunna gå också. Mitt bidrag i renoveringen är just nu lite sparsamt, kan man väl säga. Bullen och jag lullar mest runt och försöker uppbåda någon slags energi till att göra något överhuvudtaget.
 
Bullen ja, man kan väl säga att den har satt sprätt på hormonerna. Avslutade torsdagen med att först störtgråta, anledningen är okänd - det liksom bara kom. En stund in i störtgråten så övergick den till ett hysteriskt skratt. Den sorten då man liksom får kippa efter luft. Kändes inte helt normalt om man säger så. :)
 
För övrigt så är det KALLT nu. Brukar det verkligen vara runt nollgradersstrecket redan i oktober? Morgonaktiviteten ser just nu ut såhär på ett ungefär, kuligt:
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: