mellan vakna & somna

Värdering

Kategori: Diverse

Lite såhär mitt i renoveringen var det idag dags för en lägeskoll, en värdering alltså. Så det har fixats och fejats en massa för att slutföra diverse projekt som liksom halkat ner lite på priolistan... Igår tog jag gräsklippning, ovanvåningsröj modell stor och allmänt plock. Samtidigt gjorde min kärlek en riktig hjälteinsats i köket. En insats som varade ända till sisådär 01 i natt... Men fint blir det.









Troligtvis får vi ett besked på vad mäklarmannen kommit fram till redan senare i veckan. Mycket spännande. Nästan lite skräckslaget spännande.

På det framtida renoveringsschemat står följande (dock inte i någon prioordning här...)
- vattenrening
- vedspis till köket
- tak- och golvlister i köket
- färdigställa alla fönstersmygar
- golvläggning och målning i vardagsrum
- riva ner murad spis i mellanrummet
- golv, väggar och tak i mellanrummet
- kamin i mellanrum
- klinker och väggar i lillhallen
- luft-luft-pump
- tapetsering, tak och golv i garderobsrummet

Detta är alltså nedervåningen. Är en del att göra. :) Nästa år är planen att vi ska göra iordning ovanvåningen med snickarhjälp och om sisådär 10 år tänkte vi bygga ny altan och nytt trädäck. Ungefär så ser planen ut på renoveringsfronten. Nästan så att det är både bra och dåligt att lista upp allt såhär. Bra för organisationshjärnan och lite mindre bra om stresshjärnan plötsligt skulle kopplas på.

Men å andra sidan börjar vi bli lite härdade nu, så den där stresshjärnan brukar hålla sig på avstånd. En sak i taget funkar liksom mycket bättre. :)

Kommentarer

  • Karro säger:

    Vilka projekt ni har framför er. Så länge inte Arga Snickaren knackar på så är det lugnt :) Håller tummarna för värderingen.

    2012-07-19 | 13:51:19
  • Sara säger:

    Tack Karro! :) Har fått ett muntligt besked idag och vi blev riktigt nöjda med värderingen. Den bygger ju dock på att vi blir klara med de olika "små" projekten... så det är bara att jobba på, kramas lite och hålla Arga Snickaren på avstånd. ;)

    2012-07-19 | 14:12:49

Kommentera inlägget här: