mellan vakna & somna

Härliga helg

Kategori: Diverse

Ja vilken helg det blev. Ännu en härlig helg att lägga i minnesbanken. En lördag med frukost på trappan i solen, lite fix på hemmaplan och sedan, på eftermiddagen, avfärd i solskenet på cyklarna till vännerna som ordnade bästa sommarfesten.

Vi åt god mat, lekte fantastiskt skojiga lekar, åt lite till, skrålade och skålade och cyklade hem i ösregn.


Med strut över ansiktet skulle vi leta potatisar på marken. Lite halvklurigt ja. Men himla kul.


Det skulle även spottas grodor, här ser vi Morgan i en stilstudie.

Förutom dessa två lekar stod skidåkning, galgstafett, dopp i flaskan, rita med kvasten och skottkärrerace på sjukampsschemat. Just skottkärreracet är en återkommande favorit. Den som kör har ögonbindel på och den som sitter i skottkärran ska guida ekipaget mellan uppställda granar. Jag och min hälft slutade tvåa i just den grenen efter att jag blivit lite fint avkastad in i en gran i den jämna finalen... :)

Är ganska nöjd med iden till sommarpresent till värdparet. Även om is + solsken + skumpiga grusvägar var en klurig mix. Cykla fort så inte isen smälter, men ändå långsamt så inte flaskorna klirrar sönder...



Söndagen blev en något lugnare tillställning. Korvätning och titta på filmen från kvällen innan tillsammans med vännerna och sen fika i skuggan med svärföräldrarna. Och lite bokläsning i solen också och lite blåbärsplockning i hård kamp med myggen.



Jag verkligen älskar vårt Sjölycke. Saknar inte att bo i stan en enda sekund, helst inte såhär års när solen skiner, fåglarna kvittrar, tyskgrannarna gnabbas och vinden susar i träden.





Denna veckan och en vecka till. Nedräkning pågår.
Semesterlängtan. :)

Kommentarer

  • Hannah säger:

    Härlig aktion-bild på Morgan, han gick verkligen all-in ;) Det var verkligen den bästaste sommarpresenten, ska avnjuta den när värsta osuget eft alkohol lagt sig ;)



    Å ni e så omtänksamma om våra barn oxå, ni tänker då på allt! Kram!!

    2012-07-09 | 13:56:01

Kommentera inlägget här: