mellan vakna & somna

Tapetdjungeln

Kategori: Diverse

Igår gjorde vi en utflykt till butiken Ton-i-ton här i Karlskrona. Mest för att kontrollera så att golvslipen vi ska hämta där på fredag får plats i bilen, men också för att kika på vad vi ska behandla vårt golv med och vad våra väggar ska kläs med.

Golvet ska få någon slag vaxolja på sig. Det kan mycket väl ha hetat något annat, men poängen är oljat utseende och vaxat skydd. Så det får det bli.

Vi kunde sedan konstatera att det finns tossigt många tapeter att välja mellan. Vi hade en bild av en ljus variant, kanske blommig, men inte för kontrastrik utan liksom mild i tonerna. Mönster får det gärna vara, fast inte för stort eftersom väggarna inte är så magnifikt stora. Solklart eller hur? Efter att ha tittat i femtielva tapetkataloger hade vi hittat en som vi tror kan passa i hallen. Bra förvisso, men det är ju sovrummet som är i fokus just nu.

Men ja, till slut fastnade mina ögon på den här varianten här nedanför. Den ligger högst upp på listan nu. Tror den skulle kunna passa fint ihop med vit råspont och andra vita detaljer...



Vår tur i tapetdjungeln är inte på något vis över. Men det är en början.

:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: