mellan vakna & somna

Hej nya hyresgäster

Kategori: Diverse

Välkomna till er nya lägenhet. Vi kan väl börja genomgången här i hallen. Lampan i taket kan vara bra att behålla, skålformen på den har nämligen visat sig vara ypperlig för att fånga upp vatten som ibland har en tendens att försöka ta sig ner från grannarna ovan. Och ja, när vi ändå pratar om grannarna ovan. Ljud som högljudd gråt, vedträ och porslinssaker som kastas på golvet, klampande steg, det är liksom lite vardagsmat här. Inget ovanligt alls.

Badrummet så. Tvättstället är ju fastskruvat nu så det ska inte vara någon rasrisk där längre. De sviktande kakelplattorna i duschen kan dock behöva lite tillsyn. Det som sticker fram där vid tröskeln är bara den gamla våtrumsmattan som ligger under kaklet. Inget konstigt alls. (Stortorgets toaletter är helt okej, Saltös funkar också om det är lite mer bråttom - om ni skulle behöva gå igenom en badrumsrenovering till alltså...)

Här i köket hittar ni musfällan i skåpet under vasken. Korv är mössens favoritsnacks. Tror det går lika bra med salami som falukorv faktiskt. Bänkskivan är flexibel, lös alltså, men det går säkert att ordna. Om ni skulle tappa något ner genom den decimeterbreda springan mot väggen så går det enkelt att fiska upp under skåpen igen. Inga problem alls.

I sovrummet ser det lite ut som att någon tagit ner en vägg och sedan glömt fixa till taket. Det är lite så det är också. Men hyresvärden har säkert någon golvlist över från när han fixade taket i hallen efter vattenläckan, så det ska nog gå att ordna inom ett par, tre år i alla fall. Det där ludna på träet i fönstret är inget farligt enligt hyresvärden. Men han ska byta fönstret i alla fall, mögel har ju så dåligt rykte med sig.

Hade ni några frågor där?
Hoppas ni ska trivas!

Ah, just det. Grannen under er. Om jag säger Ove Sundberg så kanske ni också är med på varför det kan vara bra att ta ett extra varv runt kvarteret ibland.

:)

Kommentarer

  • Malin säger:

    Ha ha ha!!! Välkomna!

    2012-02-23 | 00:13:20
  • Karro säger:

    Oj, är det så ni bor nu?

    2012-02-23 | 08:12:02
  • Sara säger:

    Ganska precis så bor vi nu Karro. Förstå att man längtar till sitt eget hus!! :)

    2012-02-23 | 08:13:35
  • Syster i söder säger:

    hahahahahahahah! jag döööör av skratt! Så landet utan bredband känns plötsligt helt okej ändå :)

    2012-02-23 | 18:49:41
    Bloggadress: http://systerisoder.blogspot.com

Kommentera inlägget här: