mellan vakna & somna

Renoveringsnytt

Kategori: Diverse

Jodå, det händer saker mest hela tiden i vår renovering. Vi har just nu en liten lågaktivitetssäsong själva, men hantverkarna och svärfar håller bygget igång.

Igår köptes golvet som ska ligga i köket.  Blev ett ljust laminatgolv som vi tror kommer bli riktigt bra ihop med ljust tak, vit köksinredning och ljusgråa väggar. Svärfar började sätta upp pärlsponten i taket igår och det kommer bli tokbra! Ungefär ljusår i skillnad mot hur det såg ut innan.

Och idag, idag har det hänt stora grejer. Mattläggaren har varit på plats och lagt matta på golvet i badrummet. Hurra hurra, snart har vi förhoppningsvis en toalett!! Enligt svärfar som sett mattan på plats blir det riktigt bra! Det också. :)

Ja, det rullar på! Himla skönt.
I helgen ska taket sättas klart, kanske kommer även lite slät väv på plats i köket, kanske lite golv också och jag har siktet inställt på att slipa toalettdörr.

Men jag har också tänkt hinna med lite föreningsfix (föreningslivet är helt klart mer spännande än man tror), äta på restaurang med vänner och ha det bra.

Fin helg på er! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: