mellan vakna & somna

Flyttat

Kategori: Diverse


Sådär ja. Då var vi skogsbor och har pendlat in till jobbet vår första måndagsmorgon. Fint det.
Helgen har gått i ett rasande tempo, så piggheten är ungefär 2% just nu.

I fredags hämtades sängen av dess nya ägare, jag tog mig själv i kragen och flyttstädade sovrummet inklusive fönsterputsning till tonerna av grannens grillkväll. När mamman och pappan installerat sig på hotellet studsade vi iväg till pizzamiddag och i väntan på den after workande sambon blev det sen tv-häng på hotellrummet. Där det är såhär fin utsikt:Lördag morgon inleddes med en rejäl frukost på scandic med föräldrarna, himla bra eftersom jag annonserat att fram till klockan 14 blir det inget annat än full fart. Klockan 14 var det nämligen dags för besiktning och överlämning av lägenhet. Med en timme kvar var mamman rätt så övertygad om att vi aldrig skulle hinna. Men med bästa huggtekniken frostades frysen av i en hast och ungefär samtidigt som hyresvärden kom i trappan dammsög mamma vardagsrumsgolvet. Intensivt till max, men vi hann. Vilken prestation!

Hotellfrukost:Flyttkaos i huset:

Middag på Scandic på lördagskvällen, men det var fyra trötta individer så det blev en tidig kväll. Söndagen innebar brädskruvning och lite allmänt pyssel. Och fika med fina vänner och föräldrarna klämde vi också in.

Jag har inte riktigt landat i att vi faktiskt lämnat lägenheten nu. Men det hänger säkerligen ihop med att vi inte flyttat in oss själva i huset ännu utan camperar hos svärföräldrarna tills badrummet är klart. Det är självklart tur och väldigt bra att vi kan bo hos Morgans föräldrar så länge, men otåligheten börjar göra sig påmind nu och längtan efter att få bo i vårt hus är total.

:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: