mellan vakna & somna

Det tar sig

Kategori: Diverse

Ja så smått växer faktiskt insidan av vårt hus fram.
Det tar sig, helt enkelt.

Sovrummet ser till exempel ut såhär just nu

Den vita väggen ska målas en gång till idag. Golvet är skurat, skurat och skurat och får överleva utan slipning. Lite lister och lite el också så är saken biff. Fast sängen får nog högst troligt flytta in innan listerna, vi vill ju så gärna sova i vårt hus!

I förrgår genomfördes även en mindre räddningsaktion. Räddning av toalettdörr för att slippa specialbeställa en ny dörr i omöjliga mått. Toalettdörren fick flytta in igen och igår tyckte jag det var dags att kika lite på den. Dörren hade nämligen en extra skiva på sig. Och en extra skiva skulle ju kunna innebära att en fin spegeldörr gömde sig där bakom.Tada! En fin gammal spegeldörr. Hurra tänkte jag. Men...


...fin spegeldörrstesen stämde bara till hälften. Övre halvan av dörren fanns inte riktigt där man skulle kunna förvänta sig att övre halvan av en dörr borde vara. Och just när det är en toalettdörr så känns ju detta lite väl luftigt...

:)

Kommentarer

 • Syster säger:

  Sovrummet blir tjusigt! Typiskt med dörren, leta ute i snickeboa om de lagt delarna där ute kanske? Eller kolla med en möbelsnickare, om det går att renovera den lite. Det kanske trots allt är billigare än att måttbeställa en helt ny dörr.

  2012-04-04 | 09:57:26
 • Sara säger:

  Kika lite ute i snickeboa kan absolut vara idé! Annars blir det nog en ny skiva på och så får det duga så. Så länge i alla fall. Tror det blir bra med lite ny färg och piff! :)

  2012-04-04 | 11:49:28
  Bloggadress: http://sarasaras.blogg.se/
 • Malin säger:

  Annars har man ju hört att ventilering på toalett är en bra grej! :-)

  2012-04-06 | 05:54:10

Kommentera inlägget här: