mellan vakna & somna

Försvunnen spänning

Kategori: Diverse

Det här med vardag alltså.
Jävlar vad fort tiden går.
Måndag - swooooosch - fredag - swoooosch - måndag.
Ungefär.

Igår såg vi filmen Försvunnen på bio. Filmen är gjord av två karlskroniter och även inspelad här i trakterna. Vårt hus syntes i början av filmen, woop woop. Men tyvärr var det nog också det enda rafflande som hände i den här "spännande" filmen. Trist, för jag hade verkligen "hoppa-upp-i-knät-på-personen-bredvid"-förväntningar. Kort och gott så uteblev alla sådana känslor.

Eventuellt så kan några till i biosalongen varit lite missnöjda med spänningen. Eller kan det rimligen finnas någon annan anledning till att man tisslar, tasslar och pratar under en hel film? Få saker gör mig så irriterad som just det där. Trodde bara det var fjortisaktiga individer som dristade sig till att fnissa och prata på bio (läs: berätta allt som hänt i de senaste Harry Potter-filmerna medan den sista filmen visas...) men så var visst inte fallet. Medelålders män tycker tydligen också att det är helt okej.

Ah. Dagens utläggning som jag kanske egentligen kunde låta bli att lägga energi på...
I helgen bär det i alla fall av till grannlandet på utflykt. Jag har övervakat packningen och denna gången verkar det faktiskt som att kärleken valt att packa ner byxor. Succé!

:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: