mellan vakna & somna

Vinst

Kategori: Diverse

Månadens bingolotter trillade ner i lådan. På det medföljande lilla pappret gick att läsa följande:
VINST
5000 kronor Hus, Hem & Trädgård.
Wohoooo. 5000 liksom! Jag har aldrig vunnit så mycket. Tur i spel brukar ju inte vara min grej riktigt. Men så finns det ju då ett problem också. Vinstlotten är från vecka 1. Min bästa gren i livet är att slarva bort bingolotter. Men när det är en vinst på 5000 så känns det ju lite, lite jobbigare att lotten inte går att hitta. Hittade 8 andra gamla lotter - ingen med vinst.
Ringde Folkspel, mest för att få reda på vilken vecka lotten med vinst är ifrån men också för att fiska lite. Det står ju klart och tydligt att man måste ha lotten för att vinsten ska kunna hämtas ut. I have no lott. Skämtade lite om att det kanske finns någon sopgubbe som blir väldigt glad för 5000 kronor Hus, Hem och Trädgård. Och då kryper det fram att vid så stora vinster så finns det faktiskt en chans att man kan få ut vinsten, även om lotten försvunnit i ett flyttrens. Halleluja.
Även om det kan dröja till september innan vinsten dyker upp så är jag ju fantastiskt glad. Hellre en vinst i september, än ingen vinst alls. Som det heter.
:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: