mellan vakna & somna

Fantastiskt bra

Kategori: Diverse

Nej. Någon tv blev det inte.
Det är någon vajsing med ledningarna från källaren och upp till vår lägenhet. Så ärendet skjuts tillbaka till Felia, vilket fick oss att åka till Elgiganten och köpa bordsantenn fast i 2011-version. Efter mycket vinklande, sökande och läsande av bruksanvisning gav vi upp och tittade på film istället.

Bordsantennen är återlämnad. Hyresvärden ska prata med Telia och vårt liv utan tv går vidare. Inte utan att jag faktiskt nästan börjar tycka det är lite skönt. Hade nog kunnat leva med att titta på de program jag vill se via Play om vi bara haft en liiite snabbare internetuppkoppling.

Har för övrigt varit en alldeles fantastisk helg. Trots tv-fadäsen i fredags. :)
Vinfika med mallanbrallan i lördags, presentshopping och vårskoshopping hanns också med. Handlade sedan allt man behöver för att klara av årets första grill, styrde mot skogen och letade fram grillen från bersån. Ljuvligt, om än lite kyligt och mörkt.

Söndagen innebar städdag - diversehögen i vardagsrummet är borta. Halleluja! Men det var också dags för kalas i stora lass för systern och lille systersonen (som inte är så liten längre - 5 år!). Hann även med lite lampshopping där borta i metropolen och sedan hem för mys i stora lass.

Och allt detta har ackompanjerats av SOL!
Helt fantastiskt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: